Oulu Igloos
Info

Info

Info | Varustelu | Aktiviteetit | Ekologisuus

Elämyksiä iglussa kaikkina vuodenaikoina

Lasi-iglu on kokemuksellisempi vaihtoehto jo nähdyille hotellihuoneille. Se on ikimuistoinen ja tasokas tapa viettää yö. Vuorokauden- ja vuodenajan vaihtelut muokkaavat maisemaa ulkona, mutta sisällä iglussa majoitusolosuhteet pysyvät miellyttävinä oikein mitoitetun lämmityksen ja ilmastoinnin ansiosta. Iglu on ikkunasi elämyksiin, ilman hyttysen- tai pakkasenpuremia.

Kesällä veden liike ja äänet sekä yötön yö eri sävyineen luovat erityistä tunnelmaa. Nukut kuin taivasalla – vain paljon mukavammin. Kirkkaana talviyönä voit puolestaan katsella tähtiä sängyllä maaten. Erityisen hyvällä tuurilla revontuletkin voivat näyttäytyä Oulun korkeudella, sillä tilastollisesti pimeään aikaan Oulussa on jopa joka neljäntenä yönä eritasoista revontuliaktiivisuutta.

Yö iglussa sopii niin hotellikuoleman vaihteluksi työmatkalaiselle kuin uniikiksi lahjaksi tuoreelle hääparillekin. Treffeillä iglussa jätät varmuudella unohtumattoman vaikutelman, sillä paikkakuntalaisellekin igluyö tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman tuttuun ympäristöön! Oma rauha, yksityisyys ja rauhallinen läsnäolo mahdollistuvat kaikki iglun lasiseinien sisällä. Maagiset auringonlaskut ja -nousut, merisumu, kiristyvä pakkanen, herkästi leijailevat lumihiutaleet sekä kuu ja tähdet ovat seuranasi heti ikkunan toisella puolella.

Mukava, laadukas ja lämmin

Majoittuminen iglussa on laadukasta, sillä moderneissa materiaali- ja varustevalinnoissa on hyödynnetty parhaita toimittajia kotimaasta ja maailmalta. Ratkaisut ovat ankariin olosuhteisiin suunniteltuja ja kestäviä. Talvella iglun lämpötilaa voidaan säätää tehokkaasti ja lämpimiä kesäöitä varten sitä voidaan vastavuoroisesti jäähdyttää. Sisällä on siten aina mukava lämpötila, jotta voisit saada makeat yöunet ilman erityisiä varusteita tai varautumista. Sinun tehtäväsi on nauttia!